Activiteiten

Een hele rits activiteiten zouden volgen. Ik noem er een aantal, ze zijn zeker niet in chronologische volgorde en al helemaal niet limitatief. Ik vergeet er zeker een paar te vermelden maar dat heeft dan weer te maken met de veelvuldigheid van onze activiteiten.

Enkele blikvangers zijn sowieso een boottocht over de schelde, nieuwjaar fuiven in het feestzaaltje van Voco (het tenniscentrum in Boechout destijds), backstage rondleidingen op het Sfinsk Festival, Sinterklaasbezoeken, dagtochten met allerhande attracties etc.… . Om de nodige fondsen te verzamelen om al deze activiteiten te betalen organiseerden we koeken verkoop, chocoladepakketten verkoop, een brunch en het ondertussen beroemde Poffertjes kraam op de kerstmarkt in Vremde.

Na zo een dagtocht in Lier werden we op de koffie verwacht in De Lier, een woon begeleidingscentrum in Lier waar we destijds ook mee samenwerkte. Het was toen September 2002. Na de broodmaaltijd werd er nog nagepraat over de voorbije vakantie en werd er de vraag gesteld waarom ik nu eigenlijk altijd op vakantie ging naar Terschelling. Om dat te verklaren nodigde ik alle bewoners van de Lier uit om in de daaropvolgende paasvakantie mee te gaan zodat ze zelf konden ervaren waarom Terschelling zo een leuke vakantie plek is. Wat oorspronkelijk bedoeld was als een éénmalige kennismaking met een wondermooi eiland is ondertussen ook een traditie geworden en zonder Covid19 zouden we nu in 2021 reeds voor de 18é keer op kamp gegaan zijn.

Schuiven naar boven